Uncategorized

Update verbouwing

We wonen nu bijna 5 maanden alweer op onze nieuwe stek. Ook wonen we nog steeds in het oude huis. Het afbouwen van de schuur kost toch meer tijd dan gedacht. Hopelijk kunnen we deze vakantie nog een flinke slag maken. We wonen dus ook nog steeds in de oude woning.

Toch is er flink wat gebeurt. De grootste verbouwing was misschien wel de tuin. Toen we vorig jaar oktober de sleutel gekregen zijn we begonnen met opschonen. Bomen, struiken, puin, oude hek- en bouwwerken, alles ging eruit. In het najaar plantten we een nieuwe beukenhaag aan de voorzijde. Inmiddels is die volop in bloei. We hebben nu alles omheind, een nieuwe poort laten plaatsen, verharding en beplanting voor het huis waardoor we nu een erf hebben en we hebben rondom de boomgaard een haag geplant. Maar de grootste verandering is wel dat alles vlak is gemaakt en ingezaaid met gras, wat heerlijk zo’n mooi groen grasmatje. We zijn blij dat we uiteindelijk de ‘tuin’ ineens hebben aangepakt. Dat we daardoor concessies aan ons huis moeten doen vinden we niet erg.

We hebben voor het huis een nieuw ontwerp laten maken. Vorige week kregen we de offerte en die past veel beter binnen ons budget. Als de vergunning wordt verleend kunnen we starten met de verbouw. Ik denk dat het oktober gaat worden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *